Neo_x Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Siemka.... ma ktos patcha do siemensa sl45i ktory pozwoli przegladac bitmapy z poziomu telefonu? tzw... zeby obejrzec obrazek nie chce go za kazdym razem ustawiac na logo operatora... tylko chce uzyc opcji Otworz tak jak jest w np: mt50 :) ewentualnie moze byc jakis programik w javie :) chodz mialem ich ze 20 i zaden nie chcial za bardzo dzialac :| THX :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Przyłączam się do pytania. Takie małe ustrojstwo bardzo ułatwiłoby posiadaczom tych phonów życie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 http://midlet.org/category.jsp?parentLevel=247 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Buahahahahaha :lol: :lol: :D :) :) :D :lol: mówiłem ci żebyś se inny telefon kupił, buahahaha :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 niestety mam ten telefon :/ neo powiedz mi, czy tobie tez tak dlugo czyta SMS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 niestety mam ten telefon :/ neo powiedz mi, czy tobie tez tak dlugo czyta SMS? Mi sms czyta koszmarnie długo :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 zaluje, ze kupilem ten telefon :/ nie da sie nic z tymi sms zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Im wiecej macie smsów w pamięci tym dłużej są otwierane. Niestety, "ten model tak ma" :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 zaluje, ze kupilem ten telefon :/ nie da sie nic z tymi sms zrobic? da sie zrobic :) jest patch na to :) a inny sposob to podczas czytania smsow wyjmij karte mmc :) sprawdzone w praktyce ;) Pawelec.... jakis chory jestes :P i zmien to swoje logo bo mi obciach takim lamerskim szalikiem robisz ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 neo_x a jak tego patcha wgrac i skad go sciagnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 neo_x co do myka z wyciagnieta karta, to sprawdzilem i naprawde dziala :D a co do patcha, to czekam na odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Sciagnij sobie program VKlay http://valeravi.brilow.com/SiemensSL45i/V_...V_KLaySetup.EXE - sluzy do instalowania patchy i sam zestaw patchy http://siemensinfo.net/download/patche/sl45PL.rar - tam masz patchy od "ciach" :wink: , wsrod nich takze ten od szybszego czytania SMS-ow Pozdro M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 ...są patche które przyśpieszają otwieranie SMS-ów wystarczy poszukac troche w necie np TU lub ALBO TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 oh panowie jesli nic przy tym nie skopie to was ozloce :) dzieki jeszcze raz! pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 oj wakacje, wakacje i nie zauwazylem ze ktos tutaj normalnie odpisal :P ale widze ze sobie sami poradziliscie :P dzisiaj z nudow wgralem sobie nowego flasha :P mialem v56 a wgralem v56 ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 a moze mi ktos wytlumaczyc czym sie rozni siemens sl42 od sl45i? chyba tylko tym (moge sie mylic :) ) ze nie ma javy a tak to czym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 zaluje, ze kupilem ten telefon :/ nie da sie nic z tymi sms zrobic? da sie zrobic :) jest patch na to :) a inny sposob to podczas czytania smsow wyjmij karte mmc :) sprawdzone w praktyce ;) Pawelec.... jakis chory jestes :P i zmien to swoje logo bo mi obciach takim lamerskim szalikiem robisz ;) :lol: jakim lamerskim szalikiem zaraz ci dam :D a co do telefonu to mówiłem że jest nędzny a jeśli ci się nie podoba moje logo to nie patrz na niego :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 a moze mi ktos wytlumaczyc czym sie rozni siemens sl42 od sl45i? chyba tylko tym (moge sie mylic :) ) ze nie ma javy a tak to czym? chyba Ci chodzi roznica miedz sl45 a sl45i ;) jezeli tak, to tylko java (w "i" jest) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ..no a jeśli miedzy SL42 a SL45 to też z bytnio niczym większym się nie różni (java, starsza wersja softu , no i napanelu masz napisane sl42 :lol: )....no jak wgrasz soft w versji 56 do sl42 to bedziesz miał sl45i :lol: tyle że z obudową od sl42 :-)) he he ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 roznice miedzy sl42 a sl45i: 1. w sl42 karta pamieci ma 16 mb 2. brak javy 3. brak dyktafonu 4. brak t9 5. brak mozliwosci wysylania obrazkow wiecej nie dostrzeglem zmian :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...