tomasko Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam Mod już to mi się powtarza ... czy to jest normalne ? Obojętnie gdzie na tym forum jak chcę dodać odpowiedz to wszystko jest OK. Ale jak po chwili ktoś szybko odpisze i chcę szybko tej osobie odpisać to nie mogę... jakaś blokada terminowa. Czy to jest normalne tu na forum że nie mogę dodawać odpowiedzi tak odrazu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Może masz jakiegoś adblocka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasko Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Może masz jakiegoś adblocka? To jest tylko na tym forum ... niczego nigdy nie znieniałem w ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 W momencie, w którym ktoś napisze tuż przed nami, włącza się blokada anty-spamowa. Też tak czasem mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasko Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 W momencie, w którym ktoś napisze tuż przed nami, włącza się blokada anty-spamowa. Też tak czasem mam. Na monitoże nic nie wyskakuje. Jak to wyłączyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wyloguj się na początek. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...