Lord13 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zastanawiam się nad zakupem stacji dokującej do Samsung Galaxy Tab 3 Lite. Jaką polecacie i czym się sugerować przy wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will7 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ja dostałem na urodziny stację all-dock , używam narazie 2 tygodnie, pierwsze wrażenia super :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi07 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Stacji dokujących na rynku jest wiele i zależy co potrzebujesz. Masz do wyboru samą podstawkę, podstawkę ładującą lub a nawet dok ładujący z głośniczkami. Napisz czego wymagasz od stacji, bo może starczy etui z możliwością podstawki za ok. 10 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord13 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Najważniejsze by stacja ładowała i ładnie wyglądała. Nie potrzebuję bajerów typu głośniczki i zegarek. chodzi mi o bezpieczne parametry ładowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi07 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Najlepsze ładowanie posiada All-dock, taka nowa marka na rynku. Najmniejsza stacja naładuje już nawet cztery dowolne urządzenia poprzez kabelek USB, a wartość na wyjścu USB to nawet 2,4 A, czyli spokojnie wystarczy do twojego Samsunga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord13 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Długo się zastanawiałem i kupiłem All-dock. Jestem mega zadowolony. Polecam wszystkim tym co cenią sobie jakość wykonania i szybkie ładowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...