botanicFTS Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Kupiłem cały komputer z obudową zalman z1 i karte graficzną gigabyte r9 280x, przy czym jest ona tak długa, że wygina cały port. Moje pytanie brzmi, ma ktoś link lub jakieś sposoby na podtrzymanie grafiki, np. w obudowie zalman z1 plus jest taka fajna szyna dzięki której można sobie ową karte podtrzymać, aczkolwiek ja tak myśle, że to do tego służy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Sznurówka, żyłka i podwiązać wystarczy. Sprawdź też czy masz tak, jak na zdjęciu kartę przykręconą na dwie śrubki, jak śledź to umożliwia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 na krawędziach karty zwykle masz otwory, kawałek kątownika przyciąć pod wymiar karty, przykręcić na brzegu i oprzeć\przykręcić przy śledziu i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...