wako Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 mam nadzieje, ze nie poruszam starych watkow - czy na pc projekt (www.pcprojekt.pl) istnieje sprzedaz wysylkowa?? bo zainteresowalem sie zakupem athlona 2400+ u nich, a nie moge znalezc ile kosztuje koszt wysylki...z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 niestety nie istnieje.....to jest stosunkowo niewielki sklep w Krakowie:( niewielki nie znaczy kijowy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Wako - za prowizja (no jakies 150 zeta) moge ci tam kupic i wyslac poczta ,co ty na to ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 maximum 15zl - inaczej mi sie nie oplaca ;p...ale dzieki za propozycje Falcon ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Tak z innej beczki: dobry sklep, kupiłem tam jakiś czas temu plyte i procka. Podobno pare dni zajechala dostawa obudow chiefteca... musze im cos na temat katod itp opowiedziec, moze... hmmm propozycja: fszystkie osoby ktore odwiedza ten sklep mogly by ponudzic zeby sprowadzali jakies akcesoria modderskie. W Karaqu nie ma takiego sklepu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Sir Afeen !!!!!!!!!!! Proste umówmy sie że każdy kto tam zaglądnie to bedzie nudził o rzeczy do modowania.....typonudzisz o katodke..ja o poswietlonego wentyla...ktoś tam jeszcze o laserleda...i bedzie Qrcze to jest pomysl..... co Wy na to????? LUDZIE Z KRAKA (i okolic) ŁACZCIE SIE!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...