havn Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Mam problem z podlaczeniem drukarki przez wifi z nowym routerem. Wczesniej (z starym routerem wszystko dzialalo bo mialem zamiast hasla wlaczone filtrowanie mac) teraz dostalem nowu router a razem z nim odgornie ustalone haslo ktorego za chiny ta moja drukarka nie chce przyjac. Dodam odrazu ze zadnych ustawien routera nie bardzo mam jak zminic poniewaz nie mam dostepu do ustawien a standardowe "admin" "admin" nie dziala. Jakies pomysly ?Drukarka: hp deskjet 3545, Router:cisco EPC3926 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Przycisk sprzętowy wireles setup nie pomaga? https://youtu.be/KrXxdy9Qgpk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havn Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) No jest taki przycisk ale co on tak naprawde zmienia i co mam zrobic po tym jak go nacisne ? W menu drukarki wybieram wps: i wyswietla mi komunikat zebym nasisnal wlasnie ten przysisk na routerze. Nasiskam dioda miga na drukarce zmienia sie komunikat na "nawiazywanie polaczeia wps i albo czas zleci do konca albo pojawia sie komunikat ze zatrzymano. Cos sle robie? Edytowane 2 Maja 2015 przez havn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...