Stenkowsky Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Witam serdecznie. Postanowiłem zmienić moją starą kartę(8600 gts) na GTX 460 SE. Mój zasilacz to Modecom 500 premium. Czy ten zasilacz poradzi sobię z tą kartą? Aktualnie nie planuje kupić nowego zasilacza. Z góry dziękuje za odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Jak masz mocnego procka starszej generacji to może nie dać rady, z czasem efektywność zasilacza spada tym bardziej że to słabszy model 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenkowsky Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Procek to AMD Athlon 5000+ 64x2 A jeśli będę ładnie i systematycznie czyścił komputer? :- D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Twoj zasilacz będzie obciążony max w 50% co jest najbardziej optymalnym punktem pracy dla zasilacza. Śpij spokojnie i pamiętaj o czyszczeniu bo i tak trzeba to robić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 przy tym procku to nawet mniej, bo karta będzie pracować na 1\3 mocy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenkowsky Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Czyli wszystko powinno być w porządku? Myślę, że tak pod koniec roku lub na początek nowego zamierzam kupić nowego peceta ^^ Dzięki wielkie za odpowiedzi :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...