_Vip_ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Jak w temcie.Znajomy moze mi ja zalatwic za 1600zl,oczywiscie nowka. TOP FEATURES 1/4-inch 800,000-Pixel CCD 520 Lines of Resolution with Super High-Band Processor Digital Colour NightScope DV Output (i.Link, IEEE1394 compliant) Digital Still Output (Serial) 2.5" Amorphous Silicon LCD Colour Monitor OTHER FEATURES High Quality Image & Sound MiniDV Format with PCM Stereo Sound Picture Stabiliser Pro-Style Creativity 500x Super Digital Zoom with Spline Interpolation Digital Effects and Scene Transitions Snapshot Mode Playback Digital Zoom "EasyEdit" with Random Assemble Editing Overall Convenience Built-in Auto Light Multi-Brand Remote Control Provided S-Video and A/V Output Terminals LP Mode for 120 min. on single cassette Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ja sie na tym kompletnie nie znam-za to mój dobry kumpel-maniak kamer cyfrowych od lat i wiekla fachura w tym temacie-pisze nawet recenzje do najwiekszego w polsce pisma sie tym zajmującego twierdzi: "jvc omijać z daleka" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ja sie na tym kompletnie nie znam-za to mój dobry kumpel-maniak kamer cyfrowych od lat i wiekla fachura w tym temacie-pisze nawet recenzje do najwiekszego w polsce pisma sie tym zajmującego twierdzi: "jvc omijać z daleka" hehe.to samo slyszalem na temat Samsunga :D ,ja tez zabardzo sie nie znam na kamerkach i nie chcialbym kupic bubla,ale jak na cyfre to cena jest kuszaca.W MM maja takie za ok.2300zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 no ja tez sie nie znam- ale ten kolo sie zna wybitnie- i można mu zaufac poza tym sam o jvc nie mam juz dobrego zdania-miałem pierwsze video -jvc made in japan w 87r-i to był odjazd -chodzi przez wiele lat znacznie lepiej niz duzo nowsze i znacznie bagatsze w "bajery" ale dzis- hmm "dzejwis" to juz absolutnie nie to co kiedys ale jeszcze raz powtarzam-nie znam sie na kamerach a powtarzam zdanie jednego z lepszych fachowców w kraju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 moze jednak ktos sie zna na kamerach cyfrowych...... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...