tobiasz15 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 czasami przy włączeniu kompa lub resecie nie botuje sie windows tylko non top sie restartuje widać tylko pierwzy ekran i restart.. pomaga tylo wyłaczenie kompa i ponownie jego uruchomienie.... sprawdziłem napiecia w biosie czyli ne nie obciązonym kompie i... boje sie pomyslec co jest jak gram lub obciązam kompa... bo czasami mi sie sam restartuje podaczas pracy.. napięcia 2.5 - od 2,496 do 2,512 czyli w normie 3,3 - 3,136 ....... dziwne ze komp mi jeszcze chodzi... 5.0- 4,865.... +12- 12,545 -12- 12,956 wiec chyba wszystko wiadomo... ale kilka pytań.. ile jeszcze moge zwlekac z wymianą zasiłki?? 2. co polecacie MAX do 100zł... komp ma 1,5 roku prosze o pomoc ty co sie na tym znają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Death Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 zasilacz dobrej firmy 300W minimum. A co do tych restartów- nie masz czasem kręconego proca?? Jak tak to spróbój ustawić go standardowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 to że codegen nawala to żadna nowość. wystarczy poczytać forum - no-name i szajs są używane zmiennie ze słowem codegen, codeshit i codeszajs. wymiień na fortona 300W z allegro, cena około 60 zł a firma jest porządna. ja mam 250 W fortona i ciągnie to co w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 nic nie krecąne hyhyh zresztą na moim mabo to jes niemożliwe:P masonic sis730s O_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 a jakie masz napiecia?? i jak moge jeszcze zmiech potrzymac kompa na tym zasilaczu?? czy graniczy to tylko z sadyzmem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...