piotr3258 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Witam to moj zestaw pod rozbudowe http://www.morele.net/inventory/info/3mh2vo/ + radeon r9 270 dokupie tez 4 gb ram Chce sie dowiedzieć czy obudowa jest dość duza zmiesci sie bezproblemowo chłodzenie ktore wybralem ?? Procesor wymienie za jakies 8/10 miech jakie proponujecie do kwoty 1100zł Jak bedzie sie krecił procek ktory podałęm w zestawie przy tej płycie głownej i chłodzeniu ? Edytowane 9 Maja 2015 przez piotr3258 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Nie kpij, napraw Jak tytułować tematy w dziale co kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr3258 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Nie kpij, napraw Jak tytułować tematy w dziale co kupić Juz naprawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Masz poczucie humoru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr3258 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Masz poczucie humoru? Tak mam . Lecz pewnie wyrwe teraz bana , zrobiłem to prosto i czytenie i powiedzmy ze zastosowałem sie choc w polowie do instrukcji prosze się nie czepiać :) Edytowane 9 Maja 2015 przez piotr3258 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Co ja czytam. W instrukcji Radosna twórczość z ostatnich dni czyli jak NIE tytułować tematów: (...) zestaw - ocena i ewentualne zmiany Jeszcze raz Radosna twórczość z ostatnich dni czyli jak NIE tytułować tematów: (...) zestaw - ocena i ewentualne zmiany jeszcze raz Radosna twórczość z ostatnich dni czyli jak NIE tytułować tematów: (...) zestaw - ocena i ewentualne zmiany Jak zatytułowałeś temat? zestaw - ocena i ewentualne zmiany Właśnie wygrałeś konkurs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...