..::Geralt::.. Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Witam, mam problem, ponieważ chcę skopiować sms'y z telefonu na komputer i nie mogę tego zrobić. Samsung Kies nie posiada takiej opcji, w New PC Studio nie wykrywa mi poprawnie telefonu, jest dostępny tylko jako pamięć masowa, brak dostępu do plików typu kontakty/wiadomości. Mobiledit nie pozwala mi kopiować z moich folderów(musiałbym przenosić ponad 1000 wiadomości do skrzynek), no i do tego można odczytać je tylko za pomocą tego programu. Czy ktoś pomógłby mi rozwiązać mój problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChristeQ Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Polecam: http://web.airdroid.com/SMS'y, odbieranie, wysyłanie, dzwonienie, wymiana plików po WiFi Edytowane 16 Maja 2015 przez ChristeQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 Mistrzu, ten telefon nie ma Androida ani WiFi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...