Cfibel Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Siemka czy ten zestaw http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_maj_2015?page=0,6 będzie dobry ? Czy może inną karte graficzną ? Procesor jest spoko podkręce go do 4.5, a ramu dam 8 gb :) Edytowane 10 Maja 2015 przez Cfibel 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizz Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Do czego bedzie dobry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 podkręcisz lub nie, napewno nie podkręcisz go na boxowym coolerze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cfibel Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Do gier oczywiście :) jedyne gry to world of tanks i counter strike global offensive :) czytałem że na boxowym można sporo wyciągnąć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Może i wyciągniesz sporo ale procek będzie się grzał okrutnie . Na twoim miejscu zainwestował bym choćby w SPC Spartan lub nieco droższe SPC Fera / Raintek Themis . W jakim stopniu to będzie WoT a w jakim CS:GO ? Bo to WoTa to jak na razie G3258 + jak najwyższe OC , do CS:GO lepiej już brać I3 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Do gier oczywiście :) jedyne gry to world of tanks i counter strike global offensive :) czytałem że na boxowym można sporo wyciągnąć :D zaufaj mi, że nawet g3258 potrzebuje przyzwoitego chłodzenia, szczególnie jeśli trafisz na sztukę potrzebującą dużo papu - zobacz sobie moją sygnaturkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cfibel Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Z ta i3 to nwm lepiej już dopłacić i mieć i5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...