Anonymouse Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2015 Witam, od jutra mam dostęp do neta w gniazdku telefonicznym, stary modem do Neostrady (Sagem fast 800), laptopa z WinXP i PC z 8.1.Z tego muszę coś wykombinować, żeby mieć tymczasowo dostep do Internetu w kompie. Modem działa tylko na laptopie (nowe systemy nie mają sterowników). Nie mam kabla RJ45. Jedyne wyjście jakie widzę, to modem podłączony do laptopa, z niego zrobić hotspot i gotowe. Pobrałem kilka programów i jeśli któryś się uruchomił, to nie było opcji udostępnienia Internetu z tego modemu (USB). Proszę o pomoc, jakie darmowe oprogramowanie będzie miało tę opcję i zadziała na starym XPeku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2015 Ale po co jakieś śmieci pobierasz? Skonfigurujesz połączenie na modemie, wejdziesz w połączenia sieciowe i połączeniu Sagema klikniesz udostępnij. Osobno będziesz musiał skonfigurować połączenie wifi, poradzisz sobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...