PC_Master Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 Otóż tak: wygrzebałem 2 stare monitory i jako, że w laptopie (moim obecnie jedynym komputerze) brakuje wyjść, dokupiłem rozgałęziacz (VGA). [1][2][3] 1-stary monitor na VGA 2-nowy monitor na HDMI 3-stary monitor na VGA Z tym, że 1 i 3 są właśnie podpięte rozgałęziaczem pod jeden port i obraz się powiela, zamiast rozszerzać. Na monitorach nie znam się w ogóle, dlatego pytam - da radę coś z tym zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 Imo nie za bardzo. Z jednego portu VGA dwóch nie zrobisz ;) @Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Master Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Ok, sorry za zaśmiecanie forum. Mogłem najpierw obadać rozkład pinów. <facepalm> Edytowane 16 Maja 2015 przez PC_Master Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) jedyne rozwiązanie - karta graficzna na USB3.0, koszt ok 100zł. na 2.0 też pewnie ruszy. http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=usb&search_scope=category-4328&bmatch=seng-ps-p-sm-isqm-3-e-0402 jak widać wersje starsze na 2.0 idzie dostać za 40zł, w x-komie były niedawno takie "karty" od della usb3.0 za 67zł Edytowane 16 Maja 2015 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...