snoopher Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 Witam, wróciłem właśnie z imprezy komp normalnie chodził, ale po zainstalowanych aktualizacjach w W7 chciałem go zresetować. Odpalił się normalnie bios, ale po chwili włączył się ten cały system naprawy windows, coś tam popracował i się zrestartował. Uruchamia się, diody się świecą, wentylatory kręcą tak przez 3sek i się wyłącza, po czym sam się włącza i znowu to samo.. Próbowałem odpinać po kolei RAM, wyjmowałem baterię, odpiąłem wszystkie dyski, wyjmowałem GPU, kartę audio, odpinałem też wentylatory w obudowie i dalej to samo. Ma ktoś jakiś pomysł? Jak coś to: CPU - i5-2500k mobo - Gigabyte P67A UD4-B3 zasilacz Antec Edge 550W reszta chyba nie jest konieczna, ale mogę dopisać jak by ktoś chciał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoopher Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 Wziąłem inny zasilacz i było to samo. Podejrzewałem mobo i/lub cpu. Okazało się, że reset SW robił zwarcie, odłączyłem i działa. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...