kungfiarz Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 spoczko wyniki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 zwieksz silnik do ~400 i daj sterownik na high preformance Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Mam pytanie instalując omegi z trzech możliwych instalacji wybrałem tą pierwszą opcję sterownika dla kart bez modowania. Czy dobrze zrobiłem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 TAK! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Znalazłem u mnie w miejscowości gościa co sprowadził te grafy. Z tego co wiem ma 4sztuki po chyba 640zł. Jakby co to daję jego numer: 507647581. I jeszcze mail: piter8888@wp.pl Widzę, że ładnie kręcicie te grafy. Jak przetestuje u siebie na FSB 210 to też dam znać! :D Pozdrófka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Na Duronku 1400@ Athlona 2600+ (10.5x200) i Medionie @ 400/300 pękło 14.000 w 3Dmakq01 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 sensei testowanie kart nowej generacji na 3DMarku2001 jest w tej chwili bez sensu, bo masz podobne wyniki jak ludzie z dobrymi GF4TI4200. Czyli wniosek z tego moznaby wycągnąć że ten Medion i jakiś GF4 mają podobną wydajność, a przecież tak nie jest. Po konfrontacji tych dwóch kart w Aquamarku3 lub w 3DMarku2003 wychodzi różnica w wydajności. Dlatego ja już nie instaluje 3DMarka2001 bo on nie wykorzystuje pełni potencjału mojej karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 sensei testowanie kart nowej generacji na 3DMarku2001 jest w tej chwili bez sensu, bo masz podobne wyniki jak ludzie z dobrymi GF4TI4200. Czyli wniosek z tego moznaby wycągnąć że ten Medion i jakiś GF4 mają podobną wydajność, a przecież tak nie jest. Po konfrontacji tych dwóch kart w Aquamarku3 lub w 3DMarku2003 wychodzi różnica w wydajności. Dlatego ja już nie instaluje 3DMarka2001 bo on nie wykorzystuje pełni potencjału mojej karty.no jednak wt=ydaje mi sie ze tak jest ,maja podobna wydajnosc w grach wykorzystujacych dx 8 , a swiadczyc o tym moze fakt ze maja podobne wyniki w grach (ilosc fps),nie przecze ze radek wygrywa przy wyzszym aa i anizo ,oraz bedzie wygrywal w grach naprawde korzystajacych z dx 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Panowie podaje jeszcze raz mój konfig chociaż jest on w podpisie: ABIT NF7 ATHLON1700 nie kręcony R9500PRO nie kręcony 2x256DDR 400 nie kręcone WDC40jb Pytanko czy ok 10800pkt w 3Dmark 01 i 3550pkt w 3dmark03 to odpowiednio jak na ten sprzęcior? Podkreślam że sprzęt nie kręcony? Sorks za lekki odbieg od tematu, ale to chyba dobre miejsce na to pytanko, przecież 9500pro, 9600pro, 9600TX, 9600XT to konkurenci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Panowie podaje jeszcze raz mój konfig chociaż jest on w podpisie: ABIT NF7 ATHLON1700 nie kręcony R9500PRO nie kręcony 2x256DDR 400 nie kręcone WDC40jb Pytanko czy ok 10800pkt w 3Dmark 01 i 3550pkt w 3dmark03 to odpowiednio jak na ten sprzęcior? Podkreślam że sprzęt nie kręcony? Sorks za lekki odbieg od tematu, ale to chyba dobre miejsce na to pytanko, przecież 9500pro, 9600pro, 9600TX, 9600XT to konkurenci... W 3D Mark-u 2003 wynik jak najbardziej poprawny :wink: W 2001 mogłoby być 2-3 setki więcej ale myślę, że i tak wszystko jest w normie. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 sensei testowanie kart nowej generacji na 3DMarku2001 jest w tej chwili bez sensu, bo masz podobne wyniki jak ludzie z dobrymi GF4TI4200. Czyli wniosek z tego moznaby wycągnąć że ten Medion i jakiś GF4 mają podobną wydajność, a przecież tak nie jest. Po konfrontacji tych dwóch kart w Aquamarku3 lub w 3DMarku2003 wychodzi różnica w wydajności. Dlatego ja już nie instaluje 3DMarka2001 bo on nie wykorzystuje pełni potencjału mojej karty.no jednak wt=ydaje mi sie ze tak jest ,maja podobna wydajnosc w grach wykorzystujacych dx 8 , a swiadczyc o tym moze fakt ze maja podobne wyniki w grach (ilosc fps),nie przecze ze radek wygrywa przy wyzszym aa i anizo ,oraz bedzie wygrywal w grach naprawde korzystajacych z dx 9 Ale przecież pajacykowi chodziło o potencjał karty, czyli to - jak karta może być wykorzystana :wink: Pozdrawiam :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 sensei testowanie kart nowej generacji na 3DMarku2001 jest w tej chwili bez sensu, bo masz podobne wyniki jak ludzie z dobrymi GF4TI4200. Czyli wniosek z tego moznaby wycągnąć że ten Medion i jakiś GF4 mają podobną wydajność, a przecież tak nie jest. Po konfrontacji tych dwóch kart w Aquamarku3 lub w 3DMarku2003 wychodzi różnica w wydajności. Dlatego ja już nie instaluje 3DMarka2001 bo on nie wykorzystuje pełni potencjału mojej karty.no jednak wt=ydaje mi sie ze tak jest ,maja podobna wydajnosc w grach wykorzystujacych dx 8 , a swiadczyc o tym moze fakt ze maja podobne wyniki w grach (ilosc fps),nie przecze ze radek wygrywa przy wyzszym aa i anizo ,oraz bedzie wygrywal w grach naprawde korzystajacych z dx 9 Ale przecież pajacykowi chodziło o potencjał karty, czyli to - jak karta może być wykorzystana :wink: Pozdrawiam :!: aaaaaa jak o ptencjal to przepraszam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 sensei testowanie kart nowej generacji na 3DMarku2001 jest w tej chwili bez sensu, bo masz podobne wyniki jak ludzie z dobrymi GF4TI4200. Czyli wniosek z tego moznaby wycągnąć że ten Medion i jakiś GF4 mają podobną wydajność, a przecież tak nie jest. Po konfrontacji tych dwóch kart w Aquamarku3 lub w 3DMarku2003 wychodzi różnica w wydajności. Dlatego ja już nie instaluje 3DMarka2001 bo on nie wykorzystuje pełni potencjału mojej karty.no jednak wt=ydaje mi sie ze tak jest ,maja podobna wydajnosc w grach wykorzystujacych dx 8 , a swiadczyc o tym moze fakt ze maja podobne wyniki w grach (ilosc fps),nie przecze ze radek wygrywa przy wyzszym aa i anizo ,oraz bedzie wygrywal w grach naprawde korzystajacych z dx 9 Ale przecież pajacykowi chodziło o potencjał karty, czyli to - jak karta może być wykorzystana :wink: Pozdrawiam :!: aaaaaa jak o ptencjal to przepraszam :wink: Hehe :wink: , swoją drogą to ciekawe jak faktycznie będą się zachowywać w nowszych aplikacjach - może Battle of Proxycon z 3D 2003 będzie miarodajny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Mowicie olac starego 3dmarka ? Eh, a ja tak lubie wysokie wyniki :wink: Nie no, pewnie macie racje, kwestia przyzwyczajenia, a nowy mark jakos mnie juz tak nie kreci .. moze przez te testy gdzie potrafi zwolnic do 4-5 klatek na moim sprzecie :evil: jesli tak maja smigac gry wykorzystujace DX9 to ja dziekuje i na gwiazdke prosze mikolaja o X-boxa :roll: sorki za OT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja na 9600Pro mam ponad 11000.... oczywiscie bez krecenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 ja tam bym nie chciał tych radków 9600 ja bym wymieniałradka to na 9500pro modowalnego albo coś wyzej ale poczekam aż stanieją wynik w podpisie jakoś nie zazekam z podobno przeztarzałą gf4ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 ja tam bym nie chciał tych radków 9600 ja bym wymieniałradka to na 9500pro modowalnego albo coś wyzej ale poczekam aż stanieją wynik w podpisie jakoś nie zazekam z podobno przeztarzałą gf4ti chyba chodziło ci o 9500 ? P.S. mi tez by styknoł narazie ''przestazały'' ti4200 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 ja tam bym nie chciał tych radków 9600 ja bym wymieniałradka to na 9500pro modowalnego albo coś wyzej ale poczekam aż stanieją wynik w podpisie jakoś nie zazekam z podobno przeztarzałą gf4ti chyba chodziło ci o 9500 ? P.S. mi tez by styknoł narazie ''przestazały'' ti4200 ;] nie no dobrze napisałem ale 9500 non pro tez bym nire chciał ewentalnie bym sie zastanowił nad 9600tx ale na razie zostane przy tym co mam poczkam zobacze na wakacje jak bedą gry na dx9 to sie okaże jak k.graf jest do nich potrzebna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Dzisiaj po zmodowaniu napiec (czestotliwosci 398/324, Catalyst 3.6, procesor 2400MHz): 3DMark2001 - 15961 3DMark03 - 4561 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 3dmark01 - 15000 3dmark03 - 4311 aquamark3 - 37,68 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...