brat321 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 Witam, po kilku latach postanowiłem nieco zmodernizować mój komputer:-Płyta główna Gigabyte GA-990XA-UD3-Karta graficzna MSI Radeon 6850 Cyclone-Zasilacz XFX Pro Series TS550W 120mm 80+-Procesor AMD Phenom II X4 960T Black Edition (odblokowane dwa dodatkowe rdzenie)-Pamięć Elixir 4GB 1600 MHz DDR3 CL9-Obudowa Revoltec SIXTY 8Mam zamiar kupić używaną kartę graficzną do 700zł. Aktualnie mój wybór pada na radeona HD7979, jednak tutaj są moje obawy co do długości karty ponieważ ta od gigabyte ma 285mm długości a w mojej obudowie mieści się z opisu maksymalnie 275mm.Jeśli ktoś mógłby może zaproponować lepszą kartę w tej cenie bym był wdzięczny, ponieważ nie orientuję się aż tak na rynku kart graficznych.Ponadto planuję sprzedać starą kartę i za nią dokupić drugą kość ramu, jednak identycznej nie ma już w produkcji więc co byście mogli polecić by pasowało do siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 zobacz jakie ma paremetry twój ram i poszukaj to takich samych wartościach od innych producentów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brat321 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 a co do karty graficznej jakieś propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...