Lettenhove1234 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2015 Witam ! Tak jak w temacie mam obecnie win x32 i chciałbym zainstalować nowy x64 ale po pobraniu win 7x64 i klknięciu setup wyskakuje mi oto taki błąd http://imgur.com/xOt5yeS. Dodam że instalka win 7 jest oddzielnym dysku podłączonym przez USB . Próbowałem przez biost ale nie chce m i wczytać instalacji. a w biosie próbowałem wszystkie możliew opcje odtwarzania(usb zip / usb hdd itp.itd :) ) Powiecie co robię źle ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 To nie klikaj na setup tylko rufusem usb boota x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Na 32 bitach nie postawisz 64. Możesz mieć i ten i ten na osobnych partycjach (dyskach) i za pomocą bootmanagerów przypisać odpowiedni rozruch. Z tego co pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lettenhove1234 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 No mam ten x64 na zewnętrznym dysku :) Ale z tego co napisaliście dalej nie bardzo wiem co robić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 No mam ten x64 na zewnętrznym dysku :) Ale z tego co napisaliście dalej nie bardzo wiem co robić :D LMGTFU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lettenhove1234 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Nie jestem idiotą szukałem w google ale nie znalazłem niczego co by mi pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Odpowiadając na Twój temat, nie da się.Nie zrobisz migracje z win 7 32 bity na 64bit. Musisz albo odpalić instalację z DVD, pena, dysku USB i zainstalować jako nową instalację podając inną partycję dysku, inny dysk, niż ten gdzie masz teraz win 7 32 bity, jak go chcesz zachować, lub ten sam, jeżeli chcesz mieć tylko 64 bity, ale w tym momencie usunie ci win 7 32 bity. (zrobi formata tej partycji, jak pamiętam) Nie jestem idiotą szukałem w google ale nie znalazłem niczego co by mi pomogło :) Tak to nie pisz, bo se Orgiusz pomyśli, haha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Jak to obraz systemu to po prostu nagrywasz go na DVD lub pendriva i z nich bootujesz kompa . System instalujesz tak samo jak inne , przy okazji formatując systemową partycję / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 http://www.purepc.pl/oprogramowanie/jak_zainstalowac_windows_7_poradnik_krok_po_kroku_z_pendrive_i_dvd Jeśli to ci nie pomoże, kup dwie duże paczki chipsów, dużą Colę i szukaj życzliwego gimnazjalisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...