zari Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Wydaje mi sie ze nie mozna spekulowac jakie to oznaczenie, bo: - jak wyjdzie AXP4200 to wydaje mi sie ze bedzei na innym jądrze (a co za tym idzie z inną liczbą tranzystorów). - panowie z AMD doładują mu pwnie duzo wiencaj cache'u L2 tak samo jak sprawa wyglądalea z Throughbred i Bartonami (były dla proce o tym samym oznaczeniu i różnych częstotliwosciach). Wiec jezeli ten proc miałby 512kb cache'u (Bartonik)to jeszcze istaniałaby szansa no dokładne oszzacowanie oznaczenia ale tym czasen przeciez to stary, dobry AXP 1700+ stepping B0. Przekombinowałeś... Właśnie dlatego, że jest to AXP 1700+ stepping B0 częstotliwość 3.2GHz odpowiada oznaczeniu XP4200+.http://www.ocinside.de/html/workshop/p_rating.html To może byc jeszcze zależne od fsb No wlasnie jest jeszcze 3 sprawa ... fsb. przeciez nie mozna mówic ze AXP1700+ jest podkręcony na wicej niz 2800+ bo przeciez 3000+ i wyzej są na innym fsb, rdzeniu itd. W tym przypadku mozna jedynie mówic o Mhz'ach. Poz tym tan link który podales nie jest zaktualizowany pod kątem nowych rdzeni, fsb, i cache'u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A co sadzicie o tym http://allegro.pl/show_item.php?item=14356130 jak to sie bedzie zachowywalo w rzeczywistosci ?? , bo ja juz zglupialem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Wydaje mi sie ze maks dla 1700+ to 3 ghz ale głowy nie dam uciac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Wydaje mi sie ze maks dla 1700+ to 3 ghz ale głowy nie dam uciac :Dczemu akurat 3 GHz?? jakas teoria ?? prosze o uzasadnienie ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Max dla Athlonów XP to ok. 2,8 i to wyjątki nie ten proces technologiczny :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A co sadzicie o tym http://allegro.pl/show_item.php?item=14356130 jak to sie bedzie zachowywalo w rzeczywistosci ?? , bo ja juz zglupialem . Na 2800+ powinieneś spoko wykręcić a więcej to już loteria :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hm - może ktoś z was zfabrykuje screeny dzika 4GHz i damy aukcję ze screenami i BCM - bedą jaja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 To juz bylby SUPER DZIKI DZIK :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Prosze bardzo SUPER DZIKI DZIK :lol: :mrgreen: Mój dzik :bij: wszytkie dziki :mrgreen: To jest AMD ATHLON XP 4700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Prosze bardzo SUPER DZIKI DZIK :lol: :mrgreen: Mój dzik :bij: wszytkie dziki :mrgreen: To jest AMD ATHLON XP 4700+ Dawaj tego dzika dzika na allegro zabaczymy za ile pujdzie 10 000 to cena startowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Sory tamten dzik był niedopracowany :lol: Ten juz jest :mrgreen: To jest prawdziwy dzik nad dzikami 5000+ kto go wystawi na allegro ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Prosze bardzo SUPER DZIKI DZIK :lol: :mrgreen: Mój dzik :bij: wszytkie dziki :mrgreen: To jest AMD ATHLON XP 4700+ Dorób zero do mnożnika- powinno być 19.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Sory tamten dzik był niedopracowany :lol: Ten juz jest :mrgreen: To jest prawdziwy dzik nad dzikami 5000+ kto go wystawi na allegro ?? stary ile za niego chcesz ;) :?: :?: :?: lec z tym szybko na allegro zanim cie jakis forumowicz nieubiegnie ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 poczekajcie tylko zero do mnożnika dorobie :P zarab będzie super superm dzik debeściak oszołom :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 20zł a co sądzicie o mojim oszołomie i to wszystko na miedzianym coolerku za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 20zł a co sądzicie o mojim oszołomie i to wszystko na miedzianym coolerku za Zmień taktowanie L2 i będzie git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 20zł a co sądzicie o mojim oszołomie i to wszystko na miedzianym coolerku za Mój lepszy jest ma 1024 keszu i do tego jeszcze ma instrukce SSE2 robimy benchmarki i porównujemy :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Sory tamten dzik był niedopracowany :lol: Ten juz jest :mrgreen: To jest prawdziwy dzik nad dzikami 5000+ kto go wystawi na allegro ?? stary ile za niego chcesz ;) :?: :?: :?: lec z tym szybko na allegro zanim cie jakis forumowicz nieubiegnie ;) :P Ja skromnie tylko 200 000 PLN za niego che :lol: :lol: :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 toż to juz nie super mega hiper ultra dziki toż to MEGAGODZILLA -hehheheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 BIORE WSZYSTKIE DAJE 1000000 PLN JAK BEDZIECIE JESZCZE COS MIEC DO MNIE JAK W DYM PCHNE NA ALLEGRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 P i T będziesz jeszcze musiał mi dopłacić za tego aluminiowego coolerka z wentylem i za zasilacz 200W od codegena na innym tyle nie wkręcisz :-) tylko na tym sprzęce. A to szczegóły zasilacz za 20 zł za cooler i 30 za zasiłke. Daje 101 % statysfakcji testowany na vcore 1,5v w prime 95 ponad 2 tygodnie - zero błędów temp nie przekroczyła 50°C :lol: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 P i T będziesz jeszcze musiał mi dopłacić za tego aluminiowego coolerka z wentylem i za zasilacz 200W od codegena na innym tyle nie wkręcisz :-) tylko na tym sprzęce. A to szczegóły zasilacz za 20 zł za cooler i 30 za zasiłke. Daje 101 % statysfakcji testowany na vcore 1,5v w prime 95 ponad 2 tygodnie - zero błędów temp nie przekroczyła 50°C :lol: :mrgreen:dołącz copershima to temp spadnie o 7 stopni i bede w pełni zadowolony.dostaniesz pozytywa. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 P i T będziesz jeszcze musiał mi dopłacić za tego aluminiowego coolerka z wentylem i za zasilacz 200W od codegena na innym tyle nie wkręcisz :-) tylko na tym sprzęce. A to szczegóły zasilacz za 20 zł za cooler i 30 za zasiłke. Daje 101 % statysfakcji testowany na vcore 1,5v w prime 95 ponad 2 tygodnie - zero błędów temp nie przekroczyła 50°C :lol: :mrgreen:dołącz copershima to temp spadnie o 7 stopni i bede w pełni zadowolony.dostaniesz pozytywa. :wink: Spoko, nie ma problemu ale dopłacasz 20 zeta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Jacek a dasz gwarancje prawna??? bo jak nie to ja nie kupie. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Jacek a dasz gwarancje prawna??? bo jak nie to ja nie kupie. :lol: No jasne :lol: Ale jak już załacisz to będe miał tyle kasy ze będzie mnie stać na najlepszych adwokatów :D. P.S. Może wątek przenieść na oślą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 na 1,5V co to za proc ja swojego trzymam na 0,5V bo na o,4 chodził nie stabilnie i nie musze go chłodzić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A ile w 3d marku ? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A ile w 3d marku ? :mrgreen: Nowy rekord 90 000 na Asus V9950 (GeForce FX 5900 Ultra) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 na 1,5V co to za proc ja swojego trzymam na 0,5V bo na o,4 chodził nie stabilnie i nie musze go chłodzić :D Ty to masz syf bo cache L2 nie chodzą z pełnym zegarem procka pozatym coś krecisz bo mówiłeś ze zrobiłeś to na miedzianym coolerku za 20 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A ile w 3d marku ? :mrgreen: Nowy rekord 90 000 an Radeonie 9800 PRO phi ja slyszalem ze jakis japonczyk przekroczyl milion smarkow i to na GF2mx takze ty chyba masz cos ze sterownikami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...