Kaeres Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Proszę Was o pomoc w wyborze słuchawek dousznych / dokanałowych z mikrofonem/pilotem do odbierania rozmów. Głównym przeznaczeniem będzie słuchanie muzyki podczas jazdy na rowerze. Preferowane mocne basy i duża głośność. Chciałbym coś a`la Senhheiser CX300-II ale z mikrofonem/pilotem. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Ja już sobie zasiądę w pierwszym rzędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Xiaomi Piston v2 / v3. Mam obie i obie polecam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalson Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Drożej ale polecam wszystkie dokanałowe na przetwornikach a-jays. Można było chyba kupić za 99 zł a-jays one z mikrofonem w wersji dla Androida. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 jeżeli miałbyś możliwość ściągnięcia to JVC KX100. Do 100zł jest to obecnie killer jakościowy.Ewentualnie, jeżeli chcesz coś pancernego to dopłać do Mee M6 PRO - 2 kable w zestawie w tym jeden z pilotem, koplet gumek, pianek i dożywotnia (!) gwarancja producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Poczytałem o tych pistonach i kupiłem. W tej cenie faktycznie model V3 jest wyśmienity. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...