effect Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Przymierzam się do zakupu jakiegoś używanego lapka, z myślą zmiany dysku na SSD i tak zastanawiam się, czy znacie z własnych doświadczeń jakieś trwałe lapki (ostatnie 5 lat), które byłyby znakomitą podstawą do modernizacji. - Nie chce wydawać kasy na nowy z najniższej półki, żeby zamulał na dzień dobry - na mocy procka i GPU mi nie zależy - zależy mi na stabilności i trwałości Trafiają się czasami sprzęty, które nawet po latach są atrakcyjne; ja tak wspominam przykładowo DELL'a z kineskopem Trinitron i taniego LG, który świeci mi już 10 lat, a przy którym zdążyły paść inne markowe modele (jeden po 6 dniach od końca gwarancji). Chętnie poczytam o propozycjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Dell serii Latitude E6xxx IBM/Lenovo serii T/X 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KageYoshi Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Starsze Macbooki Pro, gdzie jeszcze podzespoły i bateria nie są przylutowane :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 HP probooki z seri 6xxx tez byly bardzo trwale :) Hp elitebooki tym bardziej 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 HP probooki z seri 6xxx tez byly bardzo trwale :) To chyba jakis kiepski zart no nie? 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 W bardzo fajnych cenach możesz też wyhaczyć Delle Precisiony, niewiele drożej niż Latitudy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...