uglukha Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Witam, szukając nowej klawiatury natknąłem się na różne układy (m.in. europejski, us itd.). Najchętniej kupiłbym taką (patrz foto niżej) - czyli slash i backslash obok prawego shifta, duży enter i szeroki backspace. Nie wiem czy jakoś się nazywa taki układ i jak tego szukać... Z góry dzięki za wszelkie wskazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Klawiatura na zdjęciu to standardowe QWERTY z czasów przed systemem Windows . Musiał byś poprzyglądać się układowi klawiszy w każdej klawiaturze z osobna , może gdzieś trafisz na taki układ klawiszy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Identycznej raczej nie znajdziesz - ale z podobnym układem są, np. taka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uglukha Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Hah, nie no, nie szukam identycznej, chodzi mi tylko o podobny układ klawiszy Backslash, Slash, Enter i backspace. :) Dzięki Leon166, ta jest super, jeszcze tylko regulacja głośności by się przydała ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...