Krejzol Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Witam , od kilku dni mam problem z połączeniem internetowym. Od jakiegoś tygodnia posiadam internet z multimedii o prędkości 30mb/s ( wcześniej posiadałem prędkość 20mb/s ). Od momentu wymiany modemu na nowy i przejściu na ten wyższy pakiet, internet zaczął mi bardzo często zrywać połączenie dosłownie na jakieś 3-4 sekundy. Posiadam router ZyXeL NBG-418N v2 , który jest problemem , ponieważ podłączając się bezpośrednio do komputera bez routera wszystko jest okej. Grając w cs go podczas jednego meczu ( średnio 40 min ) potrafi mi zerwać połączenie 7 krotnie. Jestem bezradny w tej sytuacji, bardzo bym prosił o pomoc. Router był już resetowany do ustawień fabrycznych i konfigurowany na nowo , lecz niestety nie przyniosło to żadnych efektów. Ściągnąłem również nowy firmware , jednak był on z 2014 roku więc nie taki nowy. Edytowane 21 Maja 2015 przez Krejzol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Posiadam router ZyXeL NBG-418N v2 , który jest problemem , ponieważ podłączając się bezpośrednio do komputera bez routera wszystko jest okej. Proste, trzeba reklamować router. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...