Gonzo91 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Witam Chciałem zaktualizować bios w laptopie Lenovo B590 i wyskakuje taki błąd: System to Win 7 64 bit Program do biosa : http://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds032260 Może ktoś posiada lub posiadał laptopa tej firmy spotkał się z czymś takim ? Edytowane 21 Maja 2015 przez Gonzo91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Wygląda na to, że bios nie pasuje do tego modelu. Upewnij się, że dobry pobrałeś. Po co chcesz aktualizować bios? Coś nie działa poprawnie? Są jakieś problemy? Dodaje on obsługę nowych procesorów czy coś? Jeśli nie, to nie ma potrzeby się w to bawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo91 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2015 Wszystko jest w porządku,tylko chciałem od tak mieć aktualny bios. Może coś poprawili,dodali itp Jeśli chodzi o bios to pobrałem tylko ten program a pewnie trzeba i plik biosa chyba,że jest już razem w instalatorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...