sinus Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Byłem ostatnio u kumpla, nawet się zna na kompach... i powiedział, ze nie wierzy że jego Antek 2000+ pójdzie na magistrali 200 na epoxie 8rda! No to musiałem mu pokazać! :twisted: Ale na jego daremnym coolerku nie poszedł więcej niż 2400+ :? No to on na to, że chce zobaczyć czy jest różnica. Załączył kalkulator i z stoperem w rece liczyl jak długo komp wylicza silnie z 30000. :lol: Wyszło mu sekunda mniej niz na niekręconym i stwierdził, ze nie opłaca sie kręcić! Czy taki test jest choć troche miarodajny :?: Wydaje mi sie, ze nie, ale może jacyś fachowcy się wypowiedzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 a do czego on uzywa kompa do odrabiania pracy domowej z matmy :) niech sobie przetestuje z 5 jakis nowszych gierek i zobaczymy czy nie bedzie roznicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 2,7595372462193845993799421664255e+121287 ładny wynik, policzcie sobie z 300000 (trzysta tysięcy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 a ile ci zajął dokładnie 30 000? bo mi minimum 6 sekund! Ale nie spoczne póki nie osiagne 5 sek ;-) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Niech mi też taki benchmark przeprowadzi. Myśle ze wyniki sa bardzo obiektywne ale jak sie je zaokrągli do godziny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 A co za problem zrób se sam. wpisz 30 000 i naciśnij przycisk "n!" ;-) Nie martw się, ja też nie wiedziałem co to silnia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 :D :D :D http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=189340 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 kiedys probowalem ze 100000 silnie liczyc... po kilku komunikatach jak ten wyzej dalem spokoj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Najśmieszniejsze jest że kalkulator wciąż liczy w tle pomimo komunikatu, jeśli sie poczeka nic nie naciskając to dolicza do końca i komunikat znika sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Heh, już kiedyś był podobny topic na forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 da ktos jak moze jakis przykład aby wklepac sobie do tego kalkulatorka zeby sie posmiac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A tak to wygląda w XP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 eh nie sobie odpali qmpel pcmarka i zobaczy roznice ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Byłem ostatnio u kumpla, nawet się zna na kompach... i powiedział, ze nie wierzy że jego Antek 2000+ pójdzie na magistrali 200 na epoxie 8rda! No to musiałem mu pokazać! :twisted: Ale na jego daremnym coolerku nie poszedł więcej niż 2400+ :? No to on na to, że chce zobaczyć czy jest różnica. Załączył kalkulator i z stoperem w rece liczyl jak długo komp wylicza silnie z 30000. :lol: Wyszło mu sekunda mniej niz na niekręconym i stwierdził, ze nie opłaca sie kręcić! Czy taki test jest choć troche miarodajny :?: Wydaje mi sie, ze nie, ale może jacyś fachowcy się wypowiedzą... Możesz go namówić by ze stoperem w ręku sprawdził il czasu zajmuje od wciśnięcia powera do załadowania całego windowsa. To jest nawet dość wiarygodne, bo na moim duronie pracującym na takiej samej częśtotliwości zmiana magistali z 166 na 200 dawała ok. 1,5 sek różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...