BlackReVan Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Witam Rok temu kupiłem komputer, a teraz wyszedł Wiesiek 3 i trzeba się zająć podkręcaniem :) W związku z tym mam pewne pytanie. W poniższym linku znajduje się mój koszyk, dokładnie taki zestaw komputerowy posiadam. http://www.morele.net/inventory/info/XxD3j3/ I teraz moja bolączka: czy zasilacz z tego zestawu utrzyma kręcenie GPU/CPU/GPU+CPU? A jeśli wytrzyma to do jakiego poziomu można bezpiecznie kręcić? Nie interesuje mnie podkręcanie "do nieba", chcę podkręcać tak, żeby wystarczyło do gry na rozsądnym poziomie. Myślałem nad postawieniem procka @4GHz a kartę to sam nie wiem. Może jakieś propozycje co do karty? Z góry dzięki za odpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Poradzi sobie bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...