jonathan Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Jako ze dalej przymierzam sie do zakupu monitora, chcialem Was zapytac o ten model. Nie mam mozliwosci sprawdzenia go na zywo. Zastosowanie glownie gry i internet, normalna praca, sporadycznie obrobka zdjec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Sam się do nie przymierzałem. Naprawdę ładne kolory i dość szybki jak do gier. Osobiście jednak wstrzymałem i czekam na IPS + Gsync i 144hz. Ale jak za tą cene warto brać U2715H. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2715h.htm Z dostępnych opinii użytkowników to powtarzają się problemy z nierównomiernym podświetleniem i srebrzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) To fakt srebrzenie jest dość widoczne przy ciemnych scenach. Co do podświetlania to często kwestia sztuki. Jedne mają to bardziej widoczne, a inne mniej. Mam nadzieje że przy monitorach od Acera czy ASUS z IPS i 144hz ten problem będzie ograniczony. Ja bym na Twoim miejscu się wstrzymał. Ew zaryzykował z tym Dell'em i no chyba reklamował w razie czego. Pytanie czy to podlega wymianie reklamacyjnej te nierównomierne podświetlenie. Sam mam Della i do srebrzenia się przyzwyczaiłem. To raczej większość matryc IPS tak ma. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Monitor juz od kilku dni stoi u mnie. Na razie nic Nie regulowalem i powiem szczerze... Szok. A za 144hz nie chciałem dopłacać. Raczej nie wykorzystam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 ...szok w sensie tak dobrze ? Jak z czernią przy wyłączonym oświetleniu w nocy, srebrzenie nie doskwiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 nie ukrywajmy... przesiadlem sie z 7-letniej TNki.. Coz moze mi tu doskwierac. Wroce z urlopu to wiecej sie pobawie. Co do dziwnego oswietlenia to jest cos takiego jak np z jasnych kolorow przelaczam sie w czern... dol ekranu jest przez chwile jasniejszy a pozniej ciemnieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Czyli ten u2715h srebrzy tak samo jak u2412m? Mój u2713hm w porownaniu do u2412m nie srebrzy w ogóle. Można grac w batmana, skyrim i w3 w jaksinach bez problemu. Na u2412m nie było nic widać. Edytowane 5 Czerwca 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Nie zauwazylem tego w grach. No ale na razie to popykalem tylko w diablo3 i CS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...