Ruido Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 No no jestem podwrazeniem screenow, byle by fabuly nie zjebali :P Wiecej :http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=9142 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 jak to jest 2 czesc tej polskiej gierki to kupie orginal :D lubie wspierac polski przemysl. a po scrinach zapowiada sie nawet ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Tez mi szczena opadla. Podobno chca w grze zrobic RTS i RPG. Tylko zeby nie zjebali.. bo jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Tez mi szczena opadla. Podobno chca w grze zrobic RTS i RPG. Tylko zeby nie zjebali.. bo jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego :( Wyglonda to jak połączenie Herosów z WarCraftem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A widzieliscie Polan I? Tam to byla grafika. Pixel pixela pixelem poganial ale sie w to gralo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A widzieliscie Polan I? Tam to byla grafika. Pixel pixela pixelem poganial ale sie w to gralo :) Ale sama gra była cieniutka. Taka sam jak wszystkie RTS. W dzisiejszych casach RTSy stoją w miejscu. Karzdy kolejny jest taki sam tylko z inną grafiką i innymi jednostkami. Mogli by jakieś innowacje wprowadzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Zobaczymy jak będzie full teraz to tylko gdybać możemy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ta. w jedynke to sie gralo. pamietacie glosy postaci z gry :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 http://polanie.topware.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 No, bede wiedziel cos wiecej o tej produkcji, bo dostalem sie do beta testow :D Jak tylko sciagne (co narazie graniczy z cudem) to wrzuce kilka screenow i napisze kilka zdan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 8O 8O 8O 8O 8O Nooooo, żeby tylko tego nie zjebali.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 no czekamy KyCoL .Liczymy ze cos zapodasz ,no i sprawozdanie obowiazkowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Narazie powiem tyle ze gra ma w sobie RPG i RTS. Gralem tylko troche w RPG i powiem ze zapowiada sie niezle :-) Tutaj kilka screenow z RPG i ogolnie z menu. Co moge powiedziec o grze, narazie krotko gralem ale wrazenia sa pozytywne. Swiat sie caly rusza i widac ze zyje. Animacja postaci jest na przyzwoitym poziomie, nie jest tak plynna jak w warcrafcie, ale tez nie ma za bardzo do czego sie przyczepic. Grafika - jak widac. Jednym sie podobac moze innym nie musi. Mi sie podoba :). Fabule poznalem pobieznie wiec sie nie wypowiadam :) O RTS napisze cos jutro. Zdziwilo mnie ze ta beta jest bardzo dobrze dopracowana. Testy trwaja 2 dni a bazie widnieje tylko 6 bugow i to bardzo niegroznych. To na razie tyle - jestem pod wrazeniem profesjonalizmu :D BTW gra na zachodzie bedzie sie nazywala Knight Shift i bedzie sie nieco roznic od wydanych na polskim rynku POLAN 2 ze wzgledu na historie naszego pieknego kraju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Tyle ze to chyba jest odwrotnie, KnightShift to zachodnia gra a w Polsce bedzie wydana pod tytulem Polanie II. Ot, poprostu lokalizacja. Tak przynajmniej czytalem kilka miechow temu. Oryginalni w pelni polscy Polanie II mieli bazowac na enginie Earth 2150/Moon Project/WW3 Black Gold. Ktos zdementuje moje wiadomosci? P.S. Na pierwszy rzut oka screeny wygladaja jak poprawiony Black Gold, czyz nie? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...