NEWYORKER Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 mam oto taki problem jak zainstalowalem winde xp wrzucilem stery do tej muzy na plycie i na pasku mialem ikonke menadzera tam mozna bylo ustawiac np ustawienia glosnikow 5.1, 7.1 ustawilem na 5.1 i zeby ikonka nie wisiala mi na pasku to ja zdezaktywowalem w ustawieniach menadzera teraz chcialem sobie ustawic 2 glosniki i tu PROBLEM za chiny nie moge uruchomic menadzera poprostu przepadl mozecie mi powiedziec jak go uruchomic. probowalem poprzez uruchom SOUNDMAN.exe ale lipa nie wiem czy to ten plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 U mnir na Mobo MSI ta ikona jest w panelu sterowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 THANX ikonka swieci jak byk trzeba w xp-ku przelaczyc panel sterowania na klasyczny i juz ja mam mobo abita wiec bedzie tak pewnie na wszystkich plytach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...