PC_Master Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 Jaki polecicie mi tablet w kwocie do 800 zł i przekątnej 9-11 cali ? Zależy mi na dobrym aparacie, pojemnej pamięci (również RAM), niezłej wydajności i dobrym czasie reakcji ekranu. No i oczywiście pojemnej baterii. Nie chciałbym też, żeby wymagał mocnej ładowarki do ładowania chociaż nie jest to konieczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 winda, android? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Master Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Obojętne. Oba systemy są spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) pipo w3 jest spoko i duzo osob sobie chwali. Mialem go kupowac jednak doszedlem do wniosku ze nie potrzebuje tabletu ;) jeszcze byl jeden z 2 systemami zainstalowanymi ale wyleciala mi z glowy nazwa. Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Master Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Cóż, szkoda, że tak późno, bo miał być na dzień dziecka. Kupiłem już jaki był najlepszy w Media Markcie XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...