Zerathul Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 Witam. Czy model LG 23MP65 warto kupić? Czy znajdę coś lepszego w tej cenie? Musi tylko mieć cyfrowe wejście i 23' chociaż. Tyle tych tych modeli, że gorzej wybrać nic lodówkę do domu :D. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 sam stoje przed takim wyborem i sposrod modeli w tej cenie ten chyba najlepszy zastanawialem sie miedzy tym modelem a 24MP55HQ-P i chyba ten raczej bedzie 23 calowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Jest jeszcze konkurencja Samsunga http://www.morele.net/monitor-samsung-s24d390hl-ls24d390hl-en-644401/ http://www.morele.net/monitor-samsung-s24d391hl-ls24d391hl-en-652327/ http://www.morele.net/monitor-samsung-s24d590pl-ls24d590plx-en-649066/ Edytowane 2 Czerwca 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerathul Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Jest również AOC i2369Vm. Teraz nie wiem który wybrać, AOC i2369Vm/LG 23MP65 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Prawdopodobnie w obu siedzą te same matryce LG. Sugeruj się raczej dodatkami, subiektywnym wyglądem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerathul Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Lg ma flicker free i 30dni na subpixela + darmowa wysylka. Skłaniałbym się ku niemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ten dylemat nie ty pierwszy masz. Jeden wziął AOCa inny LG. Ja akurat wziąłem LG, acz konkurencja z AOC-a też była. Najlepiej, jakbyś je sobie na żywo pooglądał. Tak jak piszę, to są bardzo porównywalne monitory. Dla siebie wybrałbym LG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Lg 23 bez porównania wygląda o wiele lepiej przynajmniej od modelu 24 cale ma zgrabne ramki. I po prostu jest ładny. Sam go wziąłem Przez allegro z kuponem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerathul Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Kupiłem tego lg. Ładny jest to fakt. Ustawienie czasu odpowiedzi na high powoduje smużenie, lepiej miec na off czy low? I potrzebuje trochę pobawić się z jasnością/kontrastem bo strasznie daje po oczach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...