m00n92 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam, Potrzebuje wymienić chłodzenie boxowe w moim zestawie na zbliżające się lato, do wydania mam 300zł. Mój zestaw: Procesor Intel CORE I5-4670 3.4GHz LGA1150 BOX HASWELL Płyta główna ASRock Z87 PRO3 s1150 Z87 4DDR3 USB3/RAID/8CH ATX BOX (Z87 Pro3) Obudowa SilentiumPC Brutus 410 Pure Black AT X/SSD (BT-410) Zasilacz XFX Pro Series TS550W 120mm 80+ Preferowałbym sklep morele.net lub agito.pl , ale nie będzie większego problemu jak będzie z innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Do tego procka to proponuję SPC Fera 2 / Raintek Themis za 99 zł . Nic droższego nie ma sensu brać , procka nie kręcisz a glut pod ihs-em udający pastę termoprzewodzącą utrudnia przewodzenie ciepła z rdzenia do radiatora . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 A z ciekawości: jaki powód wymiany boxa? faktycznie jest za głośny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00n92 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Powiem tak że w idlu pulpit/przegladarka itp. nic praktycznie go nie słychać. Ale pod obciążeniem BF4,WoT.Borderlands czy coś jak siedze bez słuchawek to jest dosyć głośny i mi trochę przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) jak wspomniał kolega fera 2 starczy z zapasem, jak chcesz coś ładniejszego to Scythe Kotetsu (bardzo chwalony na silentpcreview Edytowane 1 Czerwca 2015 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...