andrew777 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Premiera na PC w listopadzie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ja jeszcze muszę kiedyś XCOM: Enemy Within przejść. Enemy Unknown przeszedłem 2 razy (PS3 + Linux), a za to się jakoś zabrać nie mogę (ale wakacje idą i będzie można walczyć z obcymi ;)). Trailer jak trailer, nie o fabułę tu chodzi. Z tych trzech minut najbardziej cieszy mnie 2:50 i logo tuksa :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 Widzę, że wszyscy się zagrywają aż furczy. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Widzę, że mało ludzi załapało klimat tej doskonałej gry. http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=27864 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Widzę, że mało ludzi załapało klimat tej doskonałej gry. http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=27864 Gra jest prze zaje bista ale wiem, że jak wciągnie to życia mieć nie będę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Mechanika nadal tak banalna jak w 1 ? Do Jagged Alliance2 XCOM 1brakowalo tyle ze po 2h odlozylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Zawoalowanie odpowiem, że jak jesteś fanem "jedynki" to połkniesz bakcyla. Raczej zdziwiło mnie, że ta gra tak jakoś bez echa przeszła tu, a podniecają się jakimś CODem, NFS.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Bo gra jest dosyć trudna jak na obecne czasy może stąd tak mierny odbiór, nie samograj to nie gram. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Ale przeciez pierwsza czesc byla banalna :X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Bo gra jest dosyć trudna jak na obecne czasy może stąd tak mierny odbiór, nie samograj to nie gram. :> A no, tutaj być może trafiłeś w sedno, hehe, ciekawe jak byłoby np z nowym Commandosem jakby był: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=59 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Ale przeciez pierwsza czesc byla banalna :x Jedynka była łatwa to fakt ale teraz gadamy o 2-ce. Polecam ironmana, na pewno z zamkniętymi oczami przejdziesz. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Gra jest prze zaje bista ale wiem, że jak wciągnie to życia mieć nie będę. Większość misji ma ograniczony czas, dla mnie granie w grę taktyczną z ograniczoną liczbą tur to idiotyzm. W moim wypadku to chybiony zakup. @UP. w wypadku jak żołnierz przy 80% pudłuje także? :> Edytowane 12 Lutego 2016 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 XCOM 1 Impossible/Ironman też był dla Was łatwy ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) XCOM 1 Impossible/Ironman też był dla Was łatwy ? ;) Grales kiedys w Jagged Alliance 2? Poziom trudnosci to nie tylko glupie ustawienie +1000% dmg +1231231% hp zycia dla wrogow czy limitowanie tur/czasu. Edytowane 13 Lutego 2016 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Większość misji ma ograniczony czas, dla mnie granie w grę taktyczną z ograniczoną liczbą tur to idiotyzm. W moim wypadku to chybiony zakup. @UP. w wypadku jak żołnierz przy 80% pudłuje także? :> 80% to nadal nie 100% ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Widzę, że gracze obudzili się z letargu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 he he, ja bije rekordy w siedzeniu przy kompie jak gram w tego typu gry. Fakt jest trudna ale nie trzeba sie poddawać :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...