Skocz do zawartości
Teo

Taśma Termoprzewodząca miedziana 3m !

Rekomendowane odpowiedzi

Tak potrzebena mi taka tasma i w tej sprawie rozmawiaialem z dystrybutorem - powiedzial ze mozna ja sprowadzic ale rolka ma 30 metrow.

Teraz tak kto by chciał taka taśme , ale tylko odbior osobisty na terenie wrocławia - niechce mi sie bawic w wysylanie!

Ta tasma jest najlepsza z mozliwych dostepnych na rynku..!(jej wlasciwosci termo przewodzace sa identyczne jak normalnej pasty bialej silikonowej czy kleju - dzieki miedzi - a jest latwa w uzyciu i kazdy serwis komputerowy nic sie niekapnie jak co:P- oto chodzi:P!)

Czekam na info tu albo na prv

Ceny jeszcze niepodaje(dopiero jak sprowadza to bedzie ona mi znana)

ale przecie majatku to kosztowac niebedzie jak kazdy z 1 metr kupi.

Taśme i tak kupuje niewazne czy ktos sie zglosi czy nie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do taśmy, to wiesz czemu pomysł z dzieleniem taśmy termoprzewodzącej upadł i skończyło się na błonie??

Taka taśma jest nawinięta na rolkę (trudno inaczej upchnąć 30m).

To znaczy, że jak odwiniesz kawałek, to jedna strona Ci się klei. Teraz albo trzeba będzie ją przykleić do czegoś, od czego łatwo się odklei, albo od razu instalować. To raz. A dwa, że miedziana taśma to IMVHO nie najlepszy pomysł do kompa - za dobrze przewodzi prąd - trzeba bardziej uważać, niż przy innych rozwiązaniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi