Partokl1 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witam. Ostatnio wymieniałem kartę graficzną i pamięć RAM. Kiedy zacząłem używać komputera, dostawałem bluescreen'a z napisem "MEMORY MENAGEMENT". Dzieje się to głównie przy pobieraniu plików.Płyta główna:-ASUS M4N68T V2RAM:- 4GB DDR3 1333mGh GoodRamGrafika:- nVIDIA GeForce GT 630PS. Średnio sie znam na komputerach więc prosiłbym o wytłumaczenie przyczyny po chłopsku ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zssij program memtest i zapuść go na kilka pętli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troy92 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Bluescreen'y wyskakują mi na 3 komputerach (Intel + AMD) podczas używania programów do obsługi torrentów pokroju uTorrent czy BitComet. W przypadku połączenia AMD + Radeon nigdy nie odnotowałem takiego problemu. Być może jest to spowodowane połączeniem Intel + AMD + jakiś tam określony i gryzący się ze ściągarką antywirus. Usuń w/w programy jeśli ich używasz i powinno śmigać. Mi pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...