gouran Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Witam, dostałem komunikat ze mogę zaktualizować oprogramowanie na telefonie do 5.0, ale nie wiem czy po tym wszystkie aplikacje które posiadam na telefonie będą kompatybilne z tym androidem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wróżbita Maciej wie jakie masz aplikacje to ci powie. Taptaptap Mlais M52 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jeśli aplikacje są nadal aktualizowane (np były aktualizowane przez ostatnie 3 miesiące) to zapewne będą działać. Jak to są jakieś zabytkowe aplikacje (np z czasów Androida 2.3), to nie wiadomo. Nawet jak coś nie będzie działać, to zapewne w sklepie znajdzie się dla tej aplikacji zamiennik. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 także na mojej xperii t2 ultra dostałem maila, że mogę aktualizować. Będę w domu, to zrobie aktualizacje. Aktualnie 4.4.3, jak wrzuce, dam znać, ale to dopiero za 2 dni, bo wracam z wycieczki, a tel zostawiony w domu przez moją pamięć. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Wszystko działa. Android zaktualizował się do wersji 5.0.2. Wszystkie apki jakie mam, działają, ale każda się najpierw zaktualizowała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Xperia Z3 Dual Sim 4.4.4 do 5.0.2 wszystkie apki jak działały tak działają. Większośc znanych miało aktualizacje juz dawno ze wspraciem lollipop. Także nie ma co się przejmować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.75 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Będą działać o ile jeszcze funkcjonują w sklepie. Dodatkowo po aktualizacji systemu wszytskie apki się zaktualizują co zazwyczaj je przyspiesza (nowe wersje są lepiej skompresowane) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...