Aurora001 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Dobra sprzet przywiozlem. K455LN-WX-0148GB / 240GB SSD / Win8Obudowa: - Solidna alu obudowa, chyba to samo co w Asusie Q301L mojej siostry.- BRAK LAMPKI CAPS LOCKA - duuuuza wada.- Zawias bardzo solidny.Matryca: - matryca duzo lepsza w porownaniu do samsunga N130, pozniej zestawie do della u2412m oraz starego asusa eee pc seashell (nie pamietam teraz modelu) jak znajde chwile czasu na live foto.Klawiatura:Jeszcze sie nie przyzwyczailem, do pisania nie jest zle (jest dobrze) od razu ale preferowalem bardziej kompaktowa w samsungu N130 z bardziej wyczuwalnym skokiem.Wydajnosc:Z SSD Sandisk Ultra II win8.1 laduje sie w jakies 4sec, ale nie wiem czy to nie jest jakis feature z uspieniem itp. mimo iz "zamykam" system.Inne:- Troche za duzy jednak ;) Max dla mnie to 13" chyba, optymalne 12', ale lubi sie co sie ma w tym przypadku. Mam po prostu sporo mniej miejsca w pracy na biurku, a dwa ze matryca jest duzo wyzsza od N130 12". Przeszkadza wysokosc w pracy z klientem ktory siedzi naprzeciwko mnie i mam slabszy kontakt ;)Bateria:- Siedzac na explolerze pokazywala mi okolo 6:30h. Na FF niecale 2h na baterii ;) Zobaczymy jak to bedzie.Wiecej pozniej o wydajnosci, touchpadzie i co wyjdzie w praniu, dopiero sie nim bawie. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...