Skocz do zawartości
Aurora001

Tani lapek do gier na 840m

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra sprzet przywiozlem.

K455LN-WX-014
8GB / 240GB SSD / Win8

Obudowa:

- Solidna alu obudowa, chyba to samo co w Asusie Q301L mojej siostry.
- BRAK LAMPKI CAPS LOCKA - duuuuza wada.
- Zawias bardzo solidny.

Matryca:

- matryca duzo lepsza w porownaniu do samsunga N130, pozniej zestawie do della u2412m oraz starego asusa eee pc seashell (nie pamietam teraz modelu) jak znajde chwile czasu na live foto.

Klawiatura:
Jeszcze sie nie przyzwyczailem, do pisania nie jest zle (jest dobrze) od razu ale preferowalem bardziej kompaktowa w samsungu N130 z bardziej wyczuwalnym skokiem.

Wydajnosc:
Z SSD Sandisk Ultra II win8.1 laduje sie w jakies 4sec, ale nie wiem czy to nie jest jakis feature z uspieniem itp. mimo iz "zamykam" system.

Inne:
- Troche za duzy jednak ;) Max dla mnie to 13" chyba, optymalne 12', ale lubi sie co sie ma w tym przypadku. Mam po prostu sporo mniej miejsca w pracy na biurku, a dwa ze matryca jest duzo wyzsza od N130 12". Przeszkadza wysokosc w pracy z klientem ktory siedzi naprzeciwko mnie i mam slabszy kontakt ;)

Bateria:
- Siedzac na explolerze pokazywala mi okolo 6:30h. Na FF niecale 2h na baterii ;) Zobaczymy jak to bedzie.

Wiecej pozniej o wydajnosci, touchpadzie i co wyjdzie w praniu, dopiero sie nim bawie.

Edytowane przez Aurora001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi