Marucins Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Poszukuję dobrego dysku SSD pod drugi system Windows 8/10, który nie wyczerpie mojego budżetu a zapewni przyzwoitą jakość, transfer i bezawaryjną pracę. Głównie siedzę pod OSX (oddzielny SSD), ale czasami wskakuję pod Windows np. aby zagrać. Obecnie Win8.1 jest na Raptorze - dysk jest szybki ale to dalej nie to. Dlatego chce go w pełni przenieść na oddzielny SSD. Środki jakie chcę przeznaczyć: ~1100 zł (niewydana kasą zawsze się przyda) Przeznaczenie: System Windows, oczywiście gry również będą na SSD, żadnych RAM dysków czy szyfrowania Pojemność: ~512GB Co mam na oku: Samsung SSD 850 Pro (bardzo fajny pod każdym względem); Samsung SSD 850 EVO (fajna wydajność za nie tak dużo jak za wersję PRO). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 W tej pojemności to 850 EVO należy do najlepszych wyborów. Możesz wziąć też pod uwagę Crucial MX200 http://forum.purepc.pl/topic/270332-wszystko-o-ssd-faq-1-strona/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...