cracko Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Btw - jak ktoś chce to mu moge podać namiary w KRK gdzie tak ładnie mu wytną bok obudowy laserem! http://www.overclocking.pl/modules.php?nam...=article&sid=36 btw mam pytanie offtopicowe. na jakiej zasadzie działa ta katoda reagująca na dźwięk. - to sie gdzieś czunik na wooferku umieszcza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 to podaj i podaj tez zene takiej zabawy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Btw - jak ktoś chce to mu moge podać namiary w KRK gdzie tak ładnie mu wytną bok obudowy laserem! http://www.overclocking.pl/modules.php?nam...=article&sid=36 btw mam pytanie offtopicowe. na jakiej zasadzie działa ta katoda reagująca na dźwięk. - to sie gdzieś czunik na wooferku umieszcza ? Cracko !!! nie nabijaj sobie postow !!! Twoje topici nie wnosza nic nowego!!! podajesz tylko linki do jakichs innych stron! Przestan tak robic !!!! Na dodatek to juz kolejny topic z linkiem do www.overclocking.pl !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Cracko !!! nie nabijaj sobie postow !!! Twoje topici nie wnosza nic nowego!!! podajesz tylko linki do jakichs innych stron! Przestan tak robic !!!! Na dodatek to juz kolejny topic z linkiem do www.overclocking.pl !!!!!! To fakt, też juz na to zwróciłem uwage Cracko :evil: ... A wracając do tematu, za niedługo będe cioł bok i może górną blache w obudowie to zdam relacje co i jak. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Czlowiek chce Wam pomoc a Wy odrazu na niego najezdzacie :) Wiele tu linkow do roznych stron i w zasadzie trzebaby bylo kazdemu dac banana. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Zauważyłem, że niektórzy na tym forum patrzą tylko na posty... A przecież nie o to tu chodzi... P.S. =L@win@h= - boisz się, że cię cracko dogoni... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Zauważyłem, że niektórzy na tym forum patrzą tylko na posty... A przecież nie o to tu chodzi... P.S. =L@win@h= - boisz się, że cię cracko dogoni... :twisted: akurat o to sie nie boje... bo poprostu mi nie zalezy na ilosci postow... sam zobacz ile juz jestem na forum i jak niewiele mam postow... za to denerwuja mnie ludzie ktorzy zaloza nowy temat ktory jest bezsensu aby tylko postow ponabijac troche... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 za to denerwuja mnie ludzie ktorzy zaloza nowy temat ktory jest bezsensu aby tylko postow ponabijac trocheNie trzeba stawiac watkow aby posty nabijac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 za to denerwuja mnie ludzie ktorzy zaloza nowy temat ktory jest bezsensu aby tylko postow ponabijac trocheNie trzeba stawiac watkow aby posty nabijac. Przyklad: Patrz odpowiedz wyzej :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 buda fajna ale jaka to przyjemnosc kupic se gotowa w sklepie :? dla mnie zadna nie ma to jak mod zrobiony wlasnymi lapkami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...