pyde Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Cześć. Od piątku mam problem z internetem. Chrome ciągle wywala mi błędy typu ERR_ NAME_ NOT_ RESOLVED, DNS_ PROBE_ FINISHED_ NXDOMAIN i inne. Musze odświeżać strony po kilka razy. Zmieniłem w Windowsie dnsy na googlowskie i nadał to samo. Internet mam z Vectry, nie korzystam z routera. Jak coś pobieram np. torrenta to internet leci z pełną prędkością. Skanowałem komputer dwoma antywirusami: Panda i Malwarebyte, żadnego wirusa nie znalazło. Nie wiem czy to problem u dostawcy czy u mnie. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 1. Wyłącz firewall i sprawdź czy problem nadal występuje 2. W cmd wykonaj "ipconfig /flushdns"3. Sprawdzałeś opóźnienia do dnsów googla?4. Sprawdzałeś na innej przeglądarce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Przeskanuj kompa przy pomocy AdwCleaner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyde Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dziękuje za pomoc. Flush dns chyba pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...