Sladek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Witam, Mam pytanie , ostatnio udalo mi sie zdobyc karte jak w tytule i........ mam TYLKO 7000 punktow (325@340 600@620) w 3dmarku 2001 i ok 3000 w marku 03. Sterowniki : dentki 44.65 i Via 4.48 wiec najmłodsze jakie znalazlem . Oczywiscie w sterach wszystko ustawilem na MAXYMALNA Wydajność. Jakies sugestie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 moze format i zainstalowac wszystkie stery od nowa, ja na moim wyciagam ok 8000 wiec twoj wynik jest troche .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sladek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 format + reinstalka XP + wszystkie stery to pierwsze co zrobilem , ale niestety nie przyniosło to poprawy ( przed bylo 6950 ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 moze zainstaluj inne detonatory np 44.03 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sladek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Mialem detonatory 43.45 44.03 i zawsze to samo ok 7000 . A własnie przed chwila zainstalowalem DirectX 9.0a i wynik.............. 6500 ptk. ( 2001 SE oczyswiscie ). Chyba sie powiesze ( walcze z tym juz prawie tydzien !!!! ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 niewiem moze antyaliasing wlaczony albo filtrowanie anizotropowe , albo vsync Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sladek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hm.................. mozliwe ze vsync ale AA i FSAA na 100% wylaczone sprawdze na wylaczonym Vsync i dam znać co wyszlo z tego ......testing..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 czekamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sladek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 no wylaczony byl Vsync wynik 6950 !!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 gdzie sie sprawdza to vsync?? bo mi sie z glowy ulotnilo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 3Dmark sam wyłącza synchronizacje więc nie ma znaczenia czy włączona czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 gdzie sie sprawdza to vsync?? bo mi sie z glowy ulotnilo :D wlasciwosci kartazawansowane direct3cwiecej synchronizacja pionowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sladek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 do glowy przychodza mi tylko 2 mozliwosci. 1. 7000 punktow na Prolink GF FX 5600 256 MB to wynik dobry 2. cos jest totalnie skopane lub karta jest uszkodzona . czekam na dalsze porady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 raczej sprzetowo nic niejest skopane jak masz w 3dm2003 okolo 3000 to tyle ile byc powinno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...0/strona-4.html - tutaj są testy tej karty, na P4 2.0 GHz GF FX 5600 osiągnął 9500 pkt. więc u Ciebie powinno być więcej jak 7000. Są jeszcze testy na IN4.pl ale coś się strona nie chce ładować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sladek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 No to jaka rada bedzie ??? czy olać sprawę ?? czy możecie cos poradzic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...