tzsfirst Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Szukam komputera takiego typowego do gier, czyli o przeznaczeniu tylko na gry i np. kiedyś puszczanie streamów lub czegoś, żeby sobie radził z wieloma wymaganiami, gdzie będzie miał bardzo dobrą grafikę i będzie szybko działał Mam do dyspozycji monitor Samsunga (full HD) 23 cale Chciałbym jak najlepszą opcję możliwie w przedziale cenowym 6-7 k GeForce Gtx 980 (miło widziana wersja "Ti" G1) myślę, że jest dobrym pomysłem, ale nie mam pomysłu na pozostałe komponenty. Komputer bedzię kupowany na początku Września. W zestaw musi być włączona opłata za system operacyjny Czekam na szybkie i dobre odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 W tej chwili zatem nie ma sensu wymyślać konfiguracji, bo przez te 3 miesiące ma się wiele zmienić: - nowe karty grafiki od AMD w czerwcu - nowe procki od intela, obsługujące nowe pamięci DDR4 w sierpniu Także na jesień będą królowały zupełnie inne zestawy. Na razie możesz sobie popatrzeć na te proponowane obecnie przez portal: http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_czerwiec_2015?page=0,20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jak komp będzie kupowany po wakacjach to istnienie tego tematu nie ma najmniejszego sensu . Dużo się pozmienia zarówno od strony sprzętowej ( "nowe karty" od AMD , Skylake od Intela , może jakaś kanapka od NV ) . Wróc po wakacjach albo pod koniec sierpnia to się złoży jakiś sprzęt . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...