majma Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 1 mod jest to breloczek do kluczy ehehehhe bez sensu nie] mianowice do takiego kółka do kluczy doczepiłem sobie procesor intel celleron spalony chyba :lol: ale bez zadnych zewnętrznych uszkodzeń 8) hehe całkiem niezle sie prezentuje i nawet jak w tylniej kieszeni siedział a ja usiadłem to nie czuc tych nuzek a one sie nie pogły 2 mod myszka a4tech jakas taka ze scrollem nad scorllem wywyierciłem dziurke :!: i wsadziłem diodę jakąś taką ze swieci i jeszcze trzeba było koszyczek do tej diody zasilanie podpięłem pod kabel co idzie ps2 tam jest chyba 5V o i ta dioda miga raz na zielono a raz na czerwono o a co do dtugiego moda to kumpel pokazał mi jak to zrobi i co kupic koszt to mniej niz 3 zł jak ktos bedzie chciał wiedziec dokładnie co i jak to niech napisze a ja mu wytłumacze eeeee widzicie jaki ze mnie supermegagigahiperturbo - modziarz :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 :? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 co do pierwszego moda to nie wiesz nawet czy jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y i go w breloczek wjebales zamiast oblukac czy dobry i opchnac chyba ze burzuj jestes i masz duzo salaty 2mod hmm jak by mi mycha mrugala to bym ja chyba rozpierd.. to tyle wszystko IMHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 :? :roll: :lol: :lol: :lol: 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ten topik mychą trąca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A ja czekałem że sie foty otrworza a tu nic nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hmmmmmmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Wow ale mod ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myniu Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Najlepszy jest motyw o tym ze sie nozki "nie pogly" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 whoa chłpkaki ktos napisał do mmnie zebym mu dokładnie napisał jak zrobic ten mod z myszka bo ten z prockiem jest chyba za trudny :D :D :D w tym z prockiem trzeba tylko przewiercic proca :D a ktos tam mieszał ze ten proc niby działa ......... koleś spoko nie działa pochodzi ze spalonego kompa sąsiada na bank sprawdzałem go na własnym mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hehehheh pisze wyraznie w temacie ze mody bezsensu i lepiej nie wchodzic! hehehyehyehhehehe ale ze mnie kozacki mega-giga-super-hiper-turbo-modziarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 1 mod jest to breloczek do kluczy ehehehhe bez sensu nie] mianowice do takiego kółka do kluczy doczepiłem sobie procesor intel celleron spalony chyba :lol: ale bez zadnych zewnętrznych uszkodzeń 8) hehe całkiem niezle sie prezentuje i nawet jak w tylniej kieszeni siedział a ja usiadłem to nie czuc tych nuzek a one sie nie pogły 2 mod myszka a4tech jakas taka ze scrollem nad scorllem wywyierciłem dziurke :!: i wsadziłem diodę jakąś taką ze swieci i jeszcze trzeba było koszyczek do tej diody zasilanie podpięłem pod kabel co idzie ps2 tam jest chyba 5V o i ta dioda miga raz na zielono a raz na czerwono o a co do dtugiego moda to kumpel pokazał mi jak to zrobi i co kupic koszt to mniej niz 3 zł jak ktos bedzie chciał wiedziec dokładnie co i jak to niech napisze a ja mu wytłumacze eeeee widzicie jaki ze mnie supermegagigahiperturbo - modziarz :D :D :D :D :D :D wczsniej nie byles taki pewien co do tego czy proc jest martwy koleś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 nie no tak dla zartu napisałem ale jedno wiem po zrobieniu moda sprawdziłem go jeszcze raz i napewno nie działa jak by co to procek celek 633/128/66/1,7v urodzony w malay wiesz co to sie bardzo ładnie prezentuje tyle ze mi czasami dziurawi spodnie ; cos za cos ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 bardzo ładnie prezentuje tyle ze mi czasami dziurawi spodnie ; cos za cos ;d To mu nóżki obetnij i niebędzie cię kaleczył :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hmmmmmmmmm true true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 :? :roll: :lol: :lol: :lol: 8O :D 8) hehee...wyraziłem się graficznie :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 eeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh a bylo napisane "lepiej nie wchodzic" co za cholera mnie podkusila... eeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 tzn ze jak tak dalej pujdzie to otrzymam miano najlepszego modiarza w polsce ;d;d;d;d;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 tzn ze jak tak dalej pujdzie to otrzymam miano najlepszego modiarza w polsce ;d;d;d;d;dO ile nie na swiecie :D, bo to takie skomplikowane mody, ze glowa boli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 a zebys wiedział wlasnie pracuje nad podświetlanum klawiszem enter na klawiaturze abym w nocy mugł w niego trafic oraz nad pilotem sterującym przyciskami power i reset ;d co wy o tym sądzicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jezu ale to jest bezsensu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 viod dziekuje ci jestes kolejnym zadowolonym uczestnikiem mojego projektu :D ale ze mnie kozacki mega-giga-super-hiper-turbo-modziarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Qrde bije poklony 8) Good of all moders :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 A myślałem, że to ja jestem powalony :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 DOKLADNIE ja raz zmodowałem swój rower!!!!!!!!!!!! z tyłu w koło wsadziłem plaski kawałek plastiku(bo kefirze były najlepsze)i jak jechałem przez osiedle to mi rower zapierd-alał jak rasowy chopper:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...