Skocz do zawartości
majma

ciekawe bezsensowne mody mojego pomysłu lepiej nie wchodzic

Rekomendowane odpowiedzi

1 mod

jest to breloczek do kluczy ehehehhe bez sensu nie]

mianowice do takiego kółka do kluczy doczepiłem sobie

procesor intel celleron spalony chyba :lol: ale bez zadnych zewnętrznych uszkodzeń 8) hehe całkiem niezle sie prezentuje i nawet jak w tylniej kieszeni siedział a ja usiadłem to nie czuc tych nuzek a one sie nie pogły

2 mod

myszka a4tech jakas taka ze scrollem

nad scorllem wywyierciłem dziurke :!: i wsadziłem diodę jakąś taką ze swieci i jeszcze trzeba było koszyczek do tej diody zasilanie podpięłem pod kabel co idzie ps2 tam jest chyba 5V

o i ta dioda miga raz na zielono a raz na czerwono

o a co do dtugiego moda to kumpel pokazał mi jak to zrobi i co kupic

koszt to mniej niz 3 zł jak ktos bedzie chciał wiedziec dokładnie co i jak to niech napisze a ja mu wytłumacze

eeeee widzicie jaki ze mnie supermegagigahiperturbo - modziarz :D :D :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do pierwszego moda to nie wiesz nawet czy jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y i go w breloczek wjebales zamiast oblukac czy dobry i opchnac chyba ze burzuj jestes i masz duzo salaty

2mod hmm jak by mi mycha mrugala to bym ja chyba rozpierd..

to tyle wszystko IMHO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

whoa chłpkaki

ktos napisał do mmnie zebym mu dokładnie napisał jak zrobic ten mod z myszka bo ten z prockiem jest chyba za trudny

:D :D :D

w tym z prockiem trzeba tylko przewiercic proca :D

a ktos tam mieszał ze ten proc niby działa ......... koleś spoko nie działa pochodzi ze spalonego kompa sąsiada na bank sprawdzałem go na własnym mobo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 mod

jest to breloczek do kluczy  ehehehhe bez sensu nie]

mianowice do takiego kółka do kluczy doczepiłem sobie

procesor intel celleron spalony chyba  :lol:  ale bez zadnych zewnętrznych uszkodzeń  8)  hehe całkiem niezle sie prezentuje  i nawet jak w tylniej kieszeni siedział a ja usiadłem to nie czuc tych nuzek a one sie nie pogły

2 mod 

myszka a4tech jakas taka ze scrollem 

nad scorllem wywyierciłem dziurke  :!:  i wsadziłem diodę jakąś taką ze swieci  i jeszcze trzeba było koszyczek do tej diody  zasilanie podpięłem pod kabel co idzie ps2  tam jest chyba 5V

o i ta dioda miga raz na zielono a raz na czerwono

o a co do dtugiego moda to kumpel pokazał mi jak to zrobi i co kupic 

koszt to mniej niz 3 zł jak ktos bedzie chciał wiedziec dokładnie co i jak to niech napisze a ja mu wytłumacze

eeeee widzicie jaki ze mnie supermegagigahiperturbo - modziarz :D  :D  :D  :D  :D  :D

wczsniej nie byles taki pewien co do tego czy proc jest martwy koleś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no tak dla zartu napisałem ale jedno wiem po zrobieniu moda

sprawdziłem go jeszcze raz i napewno nie działa

jak by co to procek celek 633/128/66/1,7v

urodzony w malay

wiesz co to sie bardzo ładnie prezentuje tyle ze mi czasami dziurawi spodnie ; cos za cos ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn ze jak tak dalej pujdzie to otrzymam miano najlepszego modiarza w polsce ;d;d;d;d;d

O ile nie na swiecie :D, bo to takie skomplikowane mody, ze glowa boli :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a zebys wiedział wlasnie pracuje nad podświetlanum klawiszem enter na klawiaturze abym w nocy mugł w niego trafic

oraz nad pilotem sterującym przyciskami power i reset ;d

co wy o tym sądzicie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi