slitzer Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jak zaktualizować BIOS w Foxconn FlamingBlade ? W manualu jest tylko opis za pomocą programu na uruchomionym systemie Windows, a ja nie mogę wejść do Windowsa bo wywala błąd 4E (w necie wyczytałem problem z kompatybilnością z GTX 470, a ja mam GTX 560TI). Staje na poście z błędem i koniec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Stwórz sobie bootowalny pendrive win98. W Google masz mnóstwo poradników jak to zrobić. Następnie pobierz archiwum z biosem, wrzuć wszystkie pliki na pendrive'a, zabootuj go i powinno się z automatu odpalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fIDoo Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 http://forum.purepc.pl/topic/273797-foxconn-renaissance-bloodrage/page-8?hl=%2Bbloodrage&do=findComment&comment=3577907 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...