arvis9449 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 A może to być wina zasilacza albo tego, że mam przejściówke podłączoną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 Może to być wina twoich zbyt wygórowanych oczekiwań. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 Nadal nie widzę wyników z normalnych benchmarków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arvis9449 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 Benchmarki miałem wcześniej robić ale w ogóle o tym zapomniałem. Porównując wyniki z tymi z internetu wygląda na to, że wszystko jest ok. Dzięki za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2017 A może to być wina zasilacza albo tego, że mam przejściówke podłączoną? 1. Jaką znowu przejściówkę? PSU nie ma 2x8 PIN albo 2x6+2? yyyy, fakt. Twój nie ma. Dziwne, ale w zasadzie ma już swoje lata. 2. Jak lukasz napięcia karty to jest wszystko w normie? 3. ESO tak ma. Sprawdzone na: R9 Fury / RX 480 / 980 Ti. Wszystkie łapią dropy w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...