pawelec_x Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 o boże nie moge, normalnie ten filmik to totalne nic, dla przyszłych pokoleń które wejdą na tą stronę opisze go żeby nie ściągali tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a: przez 15 sec pojawjają się w nim znaki firmowe AMD i jakiś koleś gada HWD AMD jeśli nie chcecie się zawieść nie ściągajcie tego poprostu tragedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 jeśli nie chcecie się zawieść nie ściągajcie tego poprostu tragedia Zgadzam się w 100%. Poziomem przypomina mi niepełnoletnie żulki z podwórka, oni byliby w stanie wpaść na tak ambitny film :lol: Co do skrótu to znałem jego rozwinięcie od bardzo, bardzo dawna (mój pierwszy komp to 386DX-40Mhz właśnie AMD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Kto rozszyfruje skrót Intel :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 AMD Anemiczne Młode Dzifki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Advanced Micro Devices ® TM Annihilated Mini Debils :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...