Skocz do zawartości
esper851

Laptop multimedialny SSD do 2000zł 17''

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Poszukuje laptopa o matrycy 17'' z dyskiem SSD ~128gb. Dysk HDD nie jest mi potrzebny ponieważ posiadam owy dysk 1TB na USB 3.0 i myślę, że spokojnie może zastąpić wewnętrzny HDD. Komputer ma mi służyć do codziennego użytkowania, głównie do przeglądania internetu i oglądania filmów. Zdaję sobię sprawę z tego, że taki komputer nie ma szans z najnowszymi produkcjami, ale fajnie by było jakby radził sobie w prostych grach multiplayer, typu LoL czy HotS. Najlepiej żeby laptop był bez systemu, pozwoli to zaoszczędzić kilka stówek, a system posiadam. 

Dziękuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym budżecie jedyen sensowne co kojarze to LEnovo g50 z i5ulv + gt820m

JEst to typowy stosunkowo tani multimedialny laptok

Z Lolem sobie poradzi. NA dysk SSD w tym budzecie przy rozsądnym hardwarze nie ma szans

No chyba, że by pójść w trochesłabszy procesor to wtedy jest jeszcze Acer e5-771 z i3ulv + gt820m i

wtedy zostaje nieco rezerwy. Za ok 220 zł można juz kupic dysk ssd 128gb typu rucial m550

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu masz z kolei laptopa z zapewne klasy REFURBISH/ UOTLET czyli nie fabrycznie nowy tylko jakieśtam z wystawy czy odnawiania etc etc

MAsz napisane, że gwarancja jedynei sprzedawcy a nie producenta. Ryzykowna sprawa moim zdaniem. No i karta graficzna beznadziejna. PRocek niby 4 rdzenie ale to tylko AMD wiec wydajność oscylująca na poziomie i3 ulv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi