qqrydza Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Przeglądałem kilka prezentacji z E3 i największe wrażenie ta gra na mnie zrobiła. O dziwo nie ma tematu. Edytowane 20 Czerwca 2015 przez qqrydza 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Super info. Jedna z moich ulubionych serii. Garść po polsku: http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=10529 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2017 Fizyka pojazdów jest więcej niż zabawna. Normalnie kombo zabawności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2017 To co zwykle ostatnio od Ubi, grafika piękna, co roku lepsza. Optymalizacja leży. Co do sterowania to mam to samo odczucie w Watch Dogs 2. Widzę że gra się ładnie skaluje nawet na +10 wątkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Grafa jak widać po tyłku dostaje ale i tak daje radę w 1440p. Poniżej 30 nie schodzi tutaj. Jak patrzę na zaangażowanie procesora to śmiać mi się chce. Widzę, że dobry czas trafiłem na zmianę kompa. Poważnie... wiem, że każda pliszka swój ogonek chwali ale nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń do platformy. Błyskawica. I mogę polecić coś w co wszedłem sam i z czystym sumieniem zaproponować rozwiązania, które sam wdrożyłem przy składaniu setu. :) Edytowane 11 Czerwca 2017 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...