tom256 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Nadszedł czas na kupno nowej klawiatury. Obecnie mam BenQ A800, świetną klawiaturę ale jest już ledwo żywa. Wiec chciałbym kupić klawiaturę dobrej jakości z klawiszami płaskimi o krótkim skoku. Coś takiego właśnie jak w tej klawiaturze. Dodatkowe tzw multimedialne klawisze nie mają dla mnie znaczenia, inne bajery też Edytowane 22 Czerwca 2015 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jakiś próg cenowy? Do czego też ma być, pisanie, granie, www? Potrzebne podświetlenie? PS: mam używaną Lycosę, świetnie działającą, z trochę wytartym WSAD i lewym Shiftem. Jakbyś był zainteresowany, to walnij mi PM-kę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dużo nie pisze na klawiaturze, gram hobbistycznie, podświetlanie nie jest mi potrzebne, Cena nie jest jakaś super ważna. Szczerze mówiąc to kupiłbym jeszcze raz tego BenQ ale nie mogę nigdzie znaleźć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...