Lukhas Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam,Poszukuję dobrego tabletu do oglądania filmów, przeglądania Internetu (w większości oglądania YouTube) oraz do grania - dla 10-latka. Zastanawiałem się nad Dell Venue 8, ale nie znam się na tabletach i nie wiem którą wersję miałbym wybrać (oczywiście zakładając, że ten tablet będzie pasował do tych wymagań). Chciałbym już jutro zamówić, czy mógłby mi ktoś coś doradzić? Dzieciakowi zależy na Androidzie, by mógł grać w swoje ulubione gry z Google Play, dlatego tak. No i przyjemnie by było, gdyby tablet posiadał HD lub FHD. Ekran najlepiej powyżej 7". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Lenovo S8 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukhas Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dzięki za propozycję, jednak z tego co widzę to ceny Lenovo S8 zaczynają się od 700 zł. Dałoby radę coś odrobinę tańszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Chinski Teclast X80HD Dual OS, masz windows 8.1 + android. Jak z wykonaniem, to musisz juz poszukac na internecie. Do andka nie ma co brac urzadzen ponizej 2gb ram a nawet uzywek do 500zl nie widze na allegro. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Quave 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukhas Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Wolałbym tylko z Androidem, ale dzięki za odpowiedź. Dziwi mnie to, naprawdę trzeba wydać ponad 500 zł by dostać tablet, na którym będą płynnie działać gry z Google Play? Sprawdzałem trochę rankingów i testów w Internecie, i wyczytałem, że te modele są w porządku:- Dell Venue 8- Asus MeMO Pad 7- Lenovo A8-50- Kiano Intelect 8Lenovo ma dosyć dużo pozytywnych ocen. Venue 8 ponoć jest dość awaryjny (szczególnie ta nowa wersja, która wyszła, tańsza o 100 zł od poprzednika), Kiano jako "dobra alternatywa dla tabletów od Della, Samsunga czy Lenovo w tej cenie" no i Asus MeMO, wyróżniony z powodu stosunku ceny do jakości. Znalazłem taki model i myślę, że to właśnie ten wybiorę, głównie ze względu na wydajność: Asus MeMO Pad HD 7 ME176CX-1E041A Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Lukhas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Gra grze nie rowna. Jesli ma to byc cos wiecej niz puzle to jednak 2gb ram jak najbardziej, tym bardziej ze android jest na niego lakomy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukhas Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Macie rację, dzięki. Niestety własnie doszły mnie wieści, że moja bardzo niecierpliwa kobieta postanowiła kupić Mantę Mid1010 za 400 zł. Nie mam słów.Dziękuję za odpowiedzi, temat rozwiązany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Współczuję wyboru, Manta produkuje straszną tandetę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 A serwis czasami naprawia i naprawia i naprawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...